38 jarige sensuele C**** verwent je vol vuur en passie heel discreet in haar prive woning te Herselt.

Gelieve eerst even de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, kan je daarna vinden in mijn aanbod lees ik graag jouw sms’je of email!
Op zoek naar absolute discretie? Wil je niet de zoveelste zijn die dag? Geen zin meer in onaangename verrassingen of extra hotelkosten en eindeloze prijslijstjes?
Mis je spanning en passie in je leven? Ik neem je mee in mijn wereld van spanning, passie en puur genot! Soms rustig, dan weer heel vuur zonder haastig gedoe.
Ik, een 38-jarige dame met blonde haren, sexy uitstraling, geil met stijl en super lief verwelkom je in sexy klassevolle kledij, lingerie en high heels.
Onze warme lichamen tel mekaar, samen stout en ondeugend. Genieten van en met mekaar. Verwen jezelf met een onvergetelijke onstuimige en passionele belevenis!
Een discrete date tot in de puntjes af! Neem geen genoegen met doorsnee, streef net als ik naar perfectie!
Ben jij die nette, Belgische en Nederlandstalige man, vrouw met heel veel respect en een uitmuntende hygiëne die zich laat leiden en verleiden voor een leuke babbel, een zalige massage, een real GFE, samen de speeltjes verkennen …
Kortom alles erop en eraan!!! Heb je het talent me te laten squirten…. Please do!!!!!
Ik hou van intens pijpen en passioneel zoenen met mijn zalige lippen om je helemaal gek te maken. Denk aan jezelf en twijfel niet langer!
Heb je maar een uur tijd of een hele avond door de week of tijdens het weekend?
SMS of mail me snel voor een afspraakje in alle discretie hier bij me thuis in en een klassevolle privéwoning met discrete parking en dit in de buurt van Westerlo, Geel, Herselt en Aarschot.
Een snelle reactie is gegarandeerd!
Vluggertjes, pijpbeurtjes, halve uurtjes e.d. haastig gedoe laat ik graag aan me voorbij gaan.
Je kan me per SMS of email bereiken, telefoontjes beantwoord ik niet daar ik geen afspraakjes wens te onderbreken, dit zou jij ook niet fijn vinden!
Liefs C**** XXX

pic001.jpg

3 reacties


  1. Top wijf vol klasse, vuur en passie


  2. Heel discreet en vol lust genoten van uw diensten. Top klasse


  3. Hallo girl ik wil eerst weten vooraleer waar je woont en de prijzen en mogelijkheden

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.