Aukje is een heerlijk 31 jarig kinky en exhibitionistisch bi-vrouwtje die al je geilste wensen tot een hoogtepunt brengt bij haar thuis in Harelbeke.

Hey, ik ben Aukje, een geil, kinky en exhibitionistisch bi-vrouwtje die graag geniet en anderen laat genieten. Ik neem graag de nodige tijd voor jou, waarbij ik rekening hou met jou wensen om je zo op een aangename manier tot een hoogtepunt te brengen.
Veel is bespreekbaar voor mij, massage, pzc, vingeren, beffen, anaal likken bij mij, anaal vingeren bij jou, strap-on, soft tot medium SM (enkel ik als Meesteres), plassen op jou, spuitend klaarkomen, trio (v/v/m), … , intiem altijd met condoom. Ook personen met fetishen, zoals voetjes, nylons, … , zijn bij mij altijd welkom.
Op maandag, woensdag en donderdag spreek ik af in een sfeervolle en luxueuze omgeving te Ardooie. Er is ook de mogelijkheid voor een trio met één van mijn vriendinnen.
Ik bied hygiëne en respect en verwacht dit ook terug.
Verdere informatie en afspraken, enkel telefonisch, geen prive nummers of sms, deze worden niet beantwoord. Als ik met iemand bezig ben neem ik geen telefoons aan, dit zou je zelf ook niet leuk vinden, dus krijg je mij niet meteen aan de lijn, probeer later eens opnieuw.
Veel liefs, xxx Aukje

pic002.jpg

2 reacties


  1. Aukje je ben top


  2. Heerlijk om zo te kunnen genieten van al de geile wensen die je had, zeker voor herhaling vatbaar

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.