Noung is een lekkere opwindende 34 jarige passionele vrouw die je sensueel en met klasse verwent in haar prive in Zottegem.

Hallo Heren , Koppels en dames
Ben je opzoek naar Ultiem genot ?
Kom me dan ontdekken en laat je dan verleiden , door mijn Thaise Charme en Klasse Steeds met een Smile.
Trakteer jezelf op een unieke ervaring.
Ik ben een klassemeid van 34 jaar , Thaise, natuurlijke 70 B cup .
Enkele kenmerken die me typeren: sensueel, vriendelijk, intelligent. Ik ben ook te vinden voor een leuke babbel.
Ik zit niet met een klok in de buik,ik neem graag mijn tijd met jou.
Ik ontvang heren , dames , koppels in een knus discreet huisje in Zottegem van 08 uur ‘ s Morgens .
Thaise Massage
De Thaïse traditionele massage is een meer dan 2400 jaar oude traditie die oorspronkelijk onderwezen werd door Boedhistische monniken en is doorgegeven van ouder op kind. Ook nu kunnen professionelen zich laten scholen in de Wat Po tempel in Bangkok. Linda liet zich ook door deze scholing bekwamen en zo hoeft U niet naar Thailand te vliegen om te genieten van een traditionele Thaïse massage.

Thaise Body To Body Massage
Ik ben ervaren en weten waar U aan te raken en hoe u een goed gevoel te geven van ontspanning van zowel lichaam als ziel. De aanraking van hun lichaam geeft zowel de ontspanning als het plezier dat we nodig hebben in deze Thaise techniek. De specialiteit van de body to body massage is, afgezien van het aanbrengen van de olie over je lichaam , … Ik ben er zeker van dat je hieraan heel veel plezier zal beleven.
Voor Dames , heren en Koppels ja ben Bi dus

pic001.jpg

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.