Sexy Kira is een 36 jarige ruimdenkende vrouw die samen met jou lekkere en geile momenten wil beleven in haar prive in Schilde – Antwerpen.

Hoi ik ben kira, een ruimdenkende meid die samen met jou lekkere en gezellige momenten wil beleven. Ik kan je ontvangen in Lier of kom naar je toe… Ook een afspraakje op hotel is mogelijk. Er is veel bespreekbaar zoals anaal en deepthroat, bondage, gebruik van speeltjes, massage e.a. Dus als je speciale wensen hebt, vertel ze me, en dan maken we samen je fantasietjes waar. Prijzen en verdere info worden telefonisch gegeven en ook sms word beantwoord. Mijn adres geef ik door bij een definitieve afspraak… Wil jij je samen met mij eens lekker laten gaan en een onvergetelijke tijd beleven? Geef me dan snel een seintje! Hopelijk tot vlug… x-jes kira

pic001.jpg

3 reacties


  1. super topwijfie, zeker herhalen


  2. idd topklasse, de moeite waar om weer te komen


  3. top, ze komt zelfs aan huis!!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.