LYSA is een stijlvolle Nederlandse 45 jarige lekkere geile milf die met jou een intiem onderonsje wil bij haar thuis in Amstelveen.

Ik ben een spontane stijlvolle Nederlandse slanke vrouw met een D cup, je kan van mij verwachten dat ons intiem onderonsje gevuld is met gezelligheid ,lekker vrijen en ondeugd! hygiëne en discretie verzekerd en verwacht dat ook van jou , ik ontvang je altijd in sexy lingerie en bij bezoek kom ik zeer discreet gekleed op locatie, douchen voor en na ons samenzijn stel ik zeer op prijs.

ik ben maar beperkt bereikbaar, als je me telefonisch niet kan bereiken mail me dan! antwoord altijd zelfde dag! Als ik bij je langs kom is dat zeer discreet gekleed neem dan wel de leuke setjes mee of draag ze spannend eronder ,)

*reiskosten altijd in overleg*

geen recensie aub

pic001.jpg

1 reactie


  1. Wil je nu bij kostverlorenhof? En hoeveel?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.