Elise is een heerlijke 34 jarige lekkere geile vrouw die je passievol verwent bij haar thuis in Nieuwegein.

Hoi, mannen van Nederland! Zeer beperkt ontvang ik leuke mannen in mijn appartementje in Nieuwegein. Ben jij die hoffelijke man die ik een geile tijd kan bezorgen? Bel dan snel met nummer herkenning aan. Ik ben 29 jaar, 100 procent Nederlandse met een lengte 183 cm (!) lang blond haar, bruine ogen en heerlijke lange geile benen! Ik ontvang van maandag tot zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur, en op zondag van 14.00 uur tot 19.00 uur. Liefs Elise.

ELISE,

 

3 reacties


  1. Jij ziet mij terug, het was mega…


  2. Mijn zak is leeg, geen zaad meer over


  3. Je ben leker en zou een af spraak met je wilen woon ook in nieuwegein ben 39jaar en Nederland en verzorgt riepen

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.